Centrum Doradztwa Rolniczego Odział w Radomiu organizuje w dniach 09-10.10.2017 roku szkolenia nt. „Produkcja żywności w gospodarstwie i wprowadzanie do obrotu rynkowego – sprzedaż bezpośrednia, dostawy bezpośrednie, działalność przetwórcza” i „Upowszechnianie rozwiązań prowadzenia działalności pozarolniczej na obszarach wiejskich - inkubatory przetwórstwa”, na które serdecznie zapraszamy doradców, prywatnych podmiotów doradczych przedstawicieli Izb Rolniczych, lokalnych grup działania, instytucji zajmujących się problematyką możliwości prowadzenia produkcji i sprzedaży żywności z gospodarstw rolnych i związanych z tą działalnością wymagań prawa żywnościowego w zakresie, wymagań organizacyjnych i prawnych.

Szkolenie „Produkcja żywności w gospodarstwie i wprowadzanie do obrotu rynkowego - sprzedaż bezpośrednia, dostawy bezpośrednie, działalność przetwórcza” rozpocznie się w dniu 09.10.2017r o godzinie 10.00. Szkolenie „Upowszechnianie rozwiązań prowadzenia działalności pozarolniczej na obszarach wiejskich - inkubatory przetwórstwa” rozpocznie się w dniu 10.10.2017r o godzinie 9.00 w Centrum Doradztwa Rolniczego Odział w Radomiu ul. Chorzowska 16/18.

Koszt uczestnictwa w szkoleniu „Produkcja żywności w gospodarstwie i wprowadzanie do obrotu rynkowego – sprzedaż bezpośrednia, dostawy bezpośrednie, działalność przetwórcza” wynosi 87,00 zł od osoby i obejmuje koszty materiałów szkoleniowych i biurowych (teczka, notatnik długopis), wyżywienia -obiad  i serwisu kawowego (2 podania), w trakcie trwania szkolenia.

Koszt uczestnictwa w szkoleniu „Upowszechnianie rozwiązań prowadzenia działalności pozarolniczej na obszarach wiejskich, inkubatory przetwórstwa" wynosi 202,00 zł od osoby i obejmuje koszty wizyty w inkubatorze, materiałów szkoleniowych i biurowych (teczka, notatnik długopis), wyżywienia -obiad i serwisu kawowego (2 podania), w trakcie trwania szkolenia.

Istnieje możliwość skorzystania z dodatkowego wyżywienia (śniadanie-17,00zł, kolacja 19,00zł) i noclegu w przeddzień szkolenia 08/09.10.2017r. oraz 09/10.10.2017r za oddzielną odpłatnością, po uprzednim zgłoszeniu. Cena noclegu 70,00zł w pokoju dwuosobowym. 

Wpłaty należy dokonać na: CENTRUM DORADZTWA ROLNICZEGO w BRWINOWIE ODDZIAŁ w RADOMIU 26-600 Radom, ul. Chorzowska 16/18. Nr konta 04 1130 1017 0020 1233 9620 0004 (dwa dni przed datą szkolenia) z dopiskiem szkolenie –"Inkubatory przetwórstwa" lub .„Produkcja żywności w gospodarstwie”


Kartę zgłoszenia uczestnictwa należy przesłać na załączonym formularzu do dnia  03 październik 2017 roku na adres Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  lub faksem na numer 483654970.

W przypadku rezygnacji z zarezerwowanego miejsca na szkoleniu, ze względów organizacyjnych prosimy powiadomić CDR O/Radom, co najmniej na dwa dni przed rozpoczęciem szkolenia. W przypadku nie zgłoszenia rezygnacji uczestnik zostanie obciążony kosztami uczestnictwa w szkoleniu.

Osoby do kontaktu:
- zagadnienia merytoryczne Barbara Sałata e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.,  tel. (48)365 69 35,
- rekrutacja i organizacja Barbara Oździńska e-mail:  Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  tel. (48)365 69 24.

Do pobrania:

Karta zgłoszenia uczestnictwa 1

Karta zgłoszenia uczestnictwa 2

Ramowy program szkolenia 1

Ramowy program szkolenia 2